Plastic Art

Van 'afval' naar Plastic Art

Ik hou ervan om mensen bewust te maken van de enorme hoeveelheid plastic die we iedere dag weggooien. Tegelijkertijd hou ik ervan om mooie voorwerpen te maken. Tadaaa! Een idee en een toewijding waren geboren. Ik laat je graag mijn kunst gemaakt van gebruikt plastic zien (en inspireer je tegelijkertijd graag om je afval te verminderen!)

Wat PLART, Plastic Art, speciaal maakt is het enkel en alleen gebruiken van materialen die klaar zijn om weggegooid te worden. Geen nieuwe materialen worden toegevoegd aan de creaties. Dat maakt deze manier van kunst niet alleen milieubewust, maar ook nog eens erg goedkoop! Plastic Art laat je de schoonheid laat zien in het plastic dat we normaal gezien weg gooien en moedigt je aan ‘Nee, dankjewel!’ te zeggen als er in de winkel een plastic zak wordt aangeboden. Met een klein beetje creativiteit, kan plastic afval veranderd worden in opvallende sieraden waarmee je aandacht trekt op ieder feestje tot objecten die je zullen helpen de hoeveelheid plastic die je iedere dag gebruikt te verminderen (zoals een extra tas voor in je handtas).  Kijk naar het aanbod in de webshop om prachtige PLART objecten te bestellen. Wil je liever zelf aan de slag? Bestel hier een eenvoudige en gedetailleerde beschrijving over de beginselen van PLART.

Neem contact met me op voor meer informatie over data voor workshops en exposities. Vind de facebook pagina van PLART leuk.