Dramatherapeut

Ik werk ervaringsgericht en praktisch. Oefeningen, theater, meditatie en NLP kan ik inzetten om beweging en ruimte te maken. Vanuit mijn achtergrond als dramatherapeut geloof ik in ervaringsgericht werken en niet teveel praten.

Ik werk individueel en met groepen.

Reisbegeleiding

Je droomt al tijden van het maken van een grote reis, of het omgooien van je leven. Of je vindt je leven maar zo-zo maar hebt geen idee waar te beginnen om je leven anders in te richten. Of je nu praktische of emotionele vragen hebt, voor beiden ben je bij mij aan het goede adres.

Zelf vroeg ik me jaren geleden af: 'Is dit alles?' Ik leerde durf te hebben en vooral heel veel vertrouwen. Wil je ook meer vertrouwen kweken? Of de praktische randvoorwaarden kweken om meer vrijheid in je leven te creëren? Plan een gesprek en ga met veel tips naar huis.

Is een gesprek op dit moment niet waar je naar op zoek bent? Lees mijn boek vol voorbeelden en inspiratie.

Workshops

Ik geef workshops in onder andere het volgen van je dromen en meer speelsheid in je leven brengen. Dat doe ik op een humoristische manier met laagdrempelige oefeningen. Je gaat met een ervaring naar huis die je bij zal blijven en waar je inspiratie uit kunt putten.