Ik vind het heerlijk om vele verschillende facetten van mezelf in te zetten door verschillende werkzaamheden te doen. Het fijne van het doen van veel verschillende dingen is dat de valkuil om te denken dat ik BEN wat ik doe een heel stuk kleiner wordt. Een lange tijd ben ik dramatherapeut geweest (ik werkte niet als dramatherapeut, ik WAS het). Tot het moment waarop ik besefte dat dit kader en deze identiteit me beperkte. Ik liet deze rol van me afvallen en ik ging weer terug naar Lilith zijn.

Wie is Lilith dan?
Ik inspireer graag mensen door mijn manier van leven en mijn visie op het leven. In alles wat ik doe laat ik mijn specifieke Lilith-energie doorsijpelen. Lilith is openheid, eerlijkheid en kwetsbaarheid. Meegaan met wat het leven je te bieden heeft. Lachen en oprechtheid met een snufje avontuur.

Wat doe ik?
Ik ga op avontuur, ik reis, ik creƫer, ik speel, ik acteer, ik schrijf, ik dans, ik zing, ik doe yoga, ik regel, ik organiseer, ik geef les, ik presenteer, ik verzin, ik fantaseer. En het allerliefste inspireer ik.